Nord-Als Motorsport er en aktiv motocrossklub, der startede i 1976. I første omgang som en knallertklub, og et par år senere som en motocrossklub, med både små og store maskiner. Klubben er medlem af Danmarks Motor Union (DMU), der omfatter motocross, speedway, BMX, Off-road, og trial. Nordals Motorsport der er en medlemsforening, driver Vesterlundbanen og råder over en stor motocrossbane på 1650 meter og en mindre microbane på ca. 400 m. Klubben har ca. 70 aktive medlemmer, hvoraf ca. 48 er motocrosskørere. Der trænes om onsdagen og lørdagen hele året, hvis vejret tillader det. Klubben råder over et fuldt fungerende nyrenoveret klubhus med alle faciliteter, som bad og toilet og et klubkøkken, der kan tilfredsstille den værste sult. Der kører 6-7 klubmesterskaber i løbet af året for klubbens kørere, og derudover afholder Nordals Motorsport 1 eller 2 nationale motocrossløb, med kørere fra hele Danmark. Nogle af klubbens kørere konkurrerer på højt nationalt plan og klubben har gennem årene haft et par danske mestre, jysk-fynske mestre. Det der dog mest præger klubben er det gode sociale samvær og lysten til at give en hånd med når der er opgaver der skal løses. Dette resulterede bl.a. i at Nordals Motorsport i 2011 blev udnævnt til ”Året Klub 2010” for den store indsats medlemmerne yder i klubben.

Er du interesseret i motocross eller bare nysgerrig, er du velkommen til at komme ud i klubben på en af vores trænings- eller løbsdage.

Nordals Motorsports kontonummer hos Danske Bank er: 3531-5745950

Kontonummeret skal bruges til overførsel til klubbens kasserer Ole Larsen