Medlemskontingent 2016 - Nordals Motorsport

For at blive medlem hos NMS skal du løse et medlemsskab i den kategori du ønsker. Indbetaling af klubkontigent sker nu direkte på dette link: http://klubmedlemskab.dmusport.dk. Har du behov for hjælp er du velkommen til at kontakte Ole Larsen - tlf. 40973420.Når du har betalt klubkontingent kan du også løse den type licens du ønsker. Dvs. du kan ikke købe licens før du har betalt klubkontingent.

 

 

Kategori A,B;C, D: Fuldt medlemskab af NMS 
Alle indehavere af kørerlicens, samt indehavere af D- & S-licens samt T-licens, samt øvrige medlemmer, der ønsker at modtage Motorbladet. Dette medlemskab omfatter også et pligt-medlemskab i DMU.  

KONTINGENTER OG TRÆNINGSPRISER I 2016

Pr. pers.

Kat. A medlem uden kørerlicens – 4 arbejdsdage

500 kr.

Kat. A medlem med kørerlicens incl. træningsgebyr – 4 arbejdsdage

1000 kr.

Kat. B medlem med kørerlicens incl. træningsgebyr – 2 arbejdsdage

1500 kr.

Kat. C medlem med kørerlicens  incl. træningsgebyr – ingen arbejdsdage

2500 kr..

Kat. D - micromedlemmer inkl. træningsgebyr (forældrene udfører ialt 4 arbejdsdage) 500 kr

Kontingent passivt medlem (f.eks. støtte medlem, samlevere) med motorbladet

  200 kr.

Gebyr pr. dag for manglende hjælper dag og træningsdag 

500 kr.

Træningskort for sønderjyske klubmedlemmer

500 kr.

Træningspriser for ikke-medlemmer sæsonen 2016

100 kr.

Medlemspriser og arbejdsdage nedsættes i takt med at året går, så pr. 1 august er kontingent 1/2 pris

 
 

Det koster således enten 500.- 1000,- eller 2000.- at være medlem i Nordals Motorsport. A-kontingent på 500.- kr. er for dem der vil hjælpe meget til, B-kontingent på 1000.- er for dem der vil hjælpe lidt til (½-A), og C-kontingent på kr. 2000.- for dem der ikke vil/kan hjælpe til. Ordningen gælder ALLE der har et licens som giver adgang til at træne på stor bane, for microbanen er der ½ kontingent for køreren og tilhørende familie. Samtidig skal alle medlemmer som minimum deltage i et eller flere arbejdsudvalg - se mere længere ned på siden.

Bestyrelsen fastsætter efter generalforsamlingen det antal arbejdsdage, der skal ydes den pågældende sæson for A- og B-medlemmer. Det kan være arbejdsdage hvor banen skal klargøres til løb, det kan være arbejdsdage med vedligehold, pasning af cafeteriaet og rengøring af klubhuset, det kan være som løbsofficial eller specielle opgaver, som arbejde med startbom, og lign.

Et eksempel kunne være: Der skal bruges 4 dage pr. medlem til at løse alle opgaver den pågældende sæson. Et A- medlem der kun har været der 1 ud af 4 dage ved sæsonen afslutning, får et giro kort på yderligere 1500 kr. Hvis man vælger et A- eller B- medlemsskab, men slet ikke kommer og hjælper, bliver man afkrævet det fulde antal dage x 500 kr. uanset hvilke antal dage udvalget har besluttet. Hvis medlemmet ikke betaler det opkrævede kontingent spærres licensen hos DMU, og medlemmet kan indtil denne restance er betalt ikke løse ny licens i anden klub.

Priser for udenbys kørere:

Træningsgebyr pr. gang på maxibanen: kr.100.00 på microbanen kr.50.- Træningsgebyr - sæsonkort: 500,00 kr. - forudsætter gyldigt medlemsskab i Sønderjysk klub 

 

klubbens kasserer Ole Larsen på tlf. 40973420 

Nordals Motorsports kontonummer hos Danske Bank er: 3531-5745950

Kontonummeret skal bruges til overførsel til klubbens kasserer Ole Larsen

Nordals Motorsport    Færgevej 3 A     6430 Nordborg

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk